S&S – за нас

За Светле:
Най-често  съм разпознавана като кариерен консултант. Гордея се, че съм основател на първата организация в България за кариерно консултиране – Кареа. Считам тази дейност за свое призвание – да подкрепям хората в това да открият и се реализират професионално в дейност, която да обичат. Съдействам и съм в подкрепа на още една организация – за дългосрочно  личностно развитие – Марков колеж.

Любимите ми теми, за които пиша и в този блог са:  житейската реализация на хората, личната мисия, търсенето на себе си, родителстването, взаимоотношенията, осъзнаването, развитието на личността, щастливеенето и идеите.

Можете да ми пишете на svetlana кльомба karea-bg.com .

За SAS:
SAS е ортодонт по професия и дългогодишен ентусиаст в сферата на мобилните технологии. Неговите основни интереси в тази сфера са в областите на управление на личната информация, отдалечения достъп до информация и осигуряване на поверителността на данните. SAS ползва мобилни устройства от 1999 г. и Palm Pilot III. Той колекционира от години мобилни ‘джаджи’. Сред любимите му мобилни устройства са различни модели с PalmOS /Palm III, Handera 330, Tungsten T2, Treo 650, Tungsten T3, Treo 680/, WindowsMobile /XDA IIs/, Maemo /Nokia N810 & N900/, Symbian /Nokia E71 & E51/, iOS /iTouch 4/, Android /Motorola Milestone,  Xperia Mini Pro, Samsung Galaxy Note 3/, понастоящем – Treo 680 & Samsung Galaxy Note 3. Участвал е в различни форуми, потребителски и дискусионни групи, блогове, сред които palminfocenter, handerauser, pocketbulgaria, all4android и други.

SAS е основател на Пертеос – проект за персонално технологично усъвършенстване. Обича да чете, да планинарства и да се наслаждава  на времето, прекарано заедно със Светле и МаРоВа.

Можете да му пишете на sas кльомба perteos.net .

За нас:
Обичаме да пътуваме, ценим спокойствието сред природата, вкусната храна и добрите места за почивка. Горди родители сме на три прекрасни деца /накратко – МаРоВа/, които правят дните ни по-кратки – но по-богати, и ни предизвикват да се развиваме непрестанно.

През 2010 заедно създадохме настоящия блог, където – на ‘приливи и отливи’ ;) – пишем по теми, които ни вълнуват, като себеусъвършенстването, себеосъзнаването, използването на мобилните технологии за подобряване на личната ефективност и поверителността на информацията. Надяваме се да ви бъде интересно и полезно!

Share